Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/a/f/lovansdjurcenter.com/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/extras.php on line 239

Välkommen till Trimmet!

Vi trimmar och klipper så gott som alla raser. Vi har endast telefonbokning till Lovans Hundtrim då det är mest praktiskt för oss.

Ni når oss på 08–765 88 30.

trim_hundar

Om Trimmet - Lovan

Lovisa (Lovan) heter jag och det är jag som mestadels står inne på trimmet och klipper.

I början av 2000-talet gick jag som lärling hos Birgitta Holm, Gärdets Hundtrim. Sedan började det på allvar för min del. Jag har praktiserat hos flera duktiga trimmare/uppfödare för att förkovra mig, samt passat på att komplettera med en instruktörsutbildning. Jag försöker så ofta tillfälle ges att delta i kurser och föreläsningar.

Jag älskar mitt yrke och det är lika kul när de fyrbenta kommer, stora som små, lång- eller korthåriga, mjuka som sträva (även om dessa inte alltid delar min entusiasm).

Lovan

Förberedelser

Hundar som BARA skall klippas måste vara nybadade och torra.

Hundar som skall både badas och klippas skall även de vara torra.

När en strävhårig hund kommer hit, är det viktigt att den inte är schamponerad på minst tre veckor (vi välkomnar en smutsig strävhårig hund eftersom pälsen släpper lättare).

Ni som ägare får gärna stanna en stund såvida inte hunden störs av er närvaro - av erfarenhet vet jag att hunden vill gå till matte/husse. Med er på plats försöker den ställa sig så långt bort som möjligt från oss trimmare, vilket oftast blir ett stressmoment för hunden.

Om man som husse/matte vill följa vad som händer går det bra kika in genom fönstret där man inte ses av hunden.

Hämtning sker efter överenskommelse. Kom i tid då det inte är alla hundar som är bur- eller ensamhetstränade.

Om ni har särskilda önskemål gällande er hund så säg till! Vi försöker alltid göra vårt allra bästa. Har hunden filttovor tar vi alltid bort hela tovan. Man får börja om från början med kamning och borstning för att vi skall kunna göra ett bättre jobb nästa gång.

Kloklipp sker måndag–fredag. Hund, katt och smådjur är välkomna! Lättast är att kontakta oss på telefon 08–765 88 30. På telefonsvararen informerar vi hur trimmet för kloklipp är tillgängligt under den aktuella veckan.

I våra trimtjänster ingår kloklippning, kontroll av öron samt borttagning av tandsten i den mån hunden samarbetar.

Vi försöker alltid jobba på bästa sätt för din hund! Alla individer är olika och kräver olika engagemang och bemötande.

Vi är medlemmar i Sveriges Hundfrisörer (www.svhf.se)

(Information gällande sekretess: I vårt Trim-kartotek sparar vi viss nödvändig kundinformation, exempelvis namn, kontaktuppgifter samt information om hunden. Detta sparas på ett säkert sätt, i enlighet med GDPR-lagstiftningen, och all information som inte längre är aktuell raderas kontinuerligt. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring detta.)